Gezins/ familieshoot

Gezinshoot ATC_0015

Wanneer?

Een gezinshoot kun je op elk moment laten plaatsvinden. Dit is afhankelijk van jullie voorkeur en planning. 

Het is een kans om de liefde, de band en de unieke dynamiek van jullie gezin vast te leggen, en om mooiere herinneringen te creëren die jullie voor altijd kunnen koesteren. 

Daarbij zijn het mooie herinneringen om later te kunnen bekijken en te zien hoe je kinderen zijn veranderd, gegroeid en hebben ontwikkeld. Ze groeien vaak sneller dan we denken. Dus als je kostbare momenten en herinneringen van het opgroeien van je kinderen vastgelegd wil hebben, is een gezinshoot hier een super en prachtige manier voor. 

Voor wie?

Een gezinshoot is bedoeld voor alle gezinnen die graag mooie herinneringen willen hebben. Of je nu een jong gezin bent met kleine kinderen, een gezin met tieners of een samengesteld gezin, een gezinshoot is voor iedereen.

Het is dus voor iedereen die waarde hecht aan het vastleggen van mooie herinneringen en het vieren van de liefde en de band binnen het gezin. 

Werkwijze:

Voor de shoot zullen we even contact hebben. Op deze manier kan ik jullie al wat beter leren kennen. Hierin kan ik kijken wat jullie verwachtingen en wensen zijn, met welk doel jullie de shoot gepland hebben en om te kijken wat een goede locatie is.  

Tijdens de shoot wil ik vooral zorgen dat jullie ontspannen zijn en samen plezier kunnen maken. Hiervoor zal ik jullie ook regelmatig aanwijzingen en opdrachten geven. Ben lekker met elkaar bezig als gezin. Dit is het mooiste om natuurlijke foto’s te maken. Tussendoor kunnen we ook af en toe pauze nemen en de kinderen even zichzelf kunnen zijn. 

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het selecteren en een grove bewerking van de foto’s. Hierna krijg je een galerij (met wachtwoord) waarin je een selectie kan maken. Nadat je een selectie hebt gemaakt, ga ik deze verder bewerken. Binnen 3 weken krijg je de officiële galerij  waarbij je de foto’s kan downloaden en delen met anderen mensen. Onderaan kun je ook een review achter te laten, wat ik erg fijn zou vinden.

Wil je meer beelden zien:  klik hier

Prijs

Voor een gezin/familieshoot
145
  • 1,5 shooten
  • 20 foto's
  • Bij bestellen €7,50 per foto
  • max. 5 personen ( extra persoon= €5,00)