over

Hallo, mijn naam is Judith en ik ben de fotograaf achter JJ love fotografie. Ik fotografeer in de omgeving van Tilburg. Van kinds af aan fotografeer ik al graag. De laatste jaren ben ik me steeds meer bezig gaan houden met fotografie.  Hierdoor ben ik steeds meer workshops gaan volgen over bruiloftsfotografie, newborn, maar ook hoe je mensen op een zo natuurlijk manier op de foto kan zetten. 

 
 

Doel

Het is mijn doel om mijn klanten op een prachtige manier op de foto te zetten die hun persoonlijkheid en emoties weerspiegelen. Ik ben van mening dat mensen goed zijn zoals ze zijn. Naast mijn fotografie werk ik ook in de zorg. 

Mijn passie

Ik voel me vereerd om deel uit te maken van de belangrijke momenten in het leven van mijn klanten, of het nu gaat om het vastleggen van de liefde, het bijzondere moment van een zwangerschap, de tederheid van een pasgeboren baby of de gelukkige momenten van een gezin. Mijn missie is om beelden te creëren die een blijvende herinnering vormen en een glimlach op ieders gezicht toveren. 

Omschrijving

Een omschrijving die bij mij past is: - Zorgzaam - Een mensen mens - Rustig - Geduldig - Belangstellend - Sportief.

 

Wil je meer weten, neem dan zeker contact met mij op.

Werkwijze

Hey! Wat leuk dat je interesse hebt om bij mij een fotoshoot te boeken! Samen gaan we kijken naar een datum, tijd en locatie die voor jou goed werken. Als je een speciale datum in gedachten hebt, laat het me dan gerust weten bij de boeking.

Zodra ik alle benodigde gegevens heb ontvangen, stuur ik je een offerte met een aanbetaling van 25% om de datum officieel vast te leggen. Daarna stuur ik je ook een brochure met meer informatie en een korte vragenlijst. Maar maak je geen zorgen, je bent niet verplicht om deze in te vullen. Het is gewoon bedoeld om mij alvast een idee te geven van wie jullie zijn, zodat we nog betere en spontanere foto’s kunnen maken. Ik kijk er naar uit om jullie binnenkort te ontmoeten!

Spannend nieuws! We hebben iets leuks gepland. Je zult voor de camera staan, vol zelfvertrouwen en plezier hebben. Het is oké om je nerveus te voelen, maar ik zal je helpen om je op je gemak te voelen en jezelf te zijn. Door middel van de vragenlijst heb ik je/jullie al een beetje kunnen leren. Dus hierdoor kan ik je beter op je gemak stellen, maar kan ik ook door middel van opdrachten jullie spontaner op de foto zetten. Laten we plezier hebben en goed contact hebben om de fotoshoot onvergetelijk te maken. Ik kan niet wachten om je/jullie op de foto te zetten!

Wat geweldig dat je voor de camera gaat! Ik weet dat het soms lastig kan zijn om de perfecte outfit te kiezen, maar geen zorgen, ik ben hier om je te laten stralen!

Onthoud vooral dat je outfit bij jou moet passen en dat je je er comfortabel in moet voelen. Ik kan je daarbij helpen en raad vaak simpele, neutrale outfits aan, omdat deze vaak het beste werken voor schitterende foto’s!

Als jullie samen op de foto gaan, is het leuk om jullie kleding op elkaar af te stemmen. Zo wordt jullie samenzijn nog beter vastgelegd. Denk bijvoorbeeld aan pasteltinten of aardetinten.

Als je nog steeds twijfelt, maak je geen zorgen! Neem gerust verschillende outfits mee, zodat we tijdens de shoot kunnen wisselen en foto’s kunnen maken van verschillende looks.

Je bent al goed op weg! Als je toch nog steeds twijfelt, maak gerust een foto van je keuze. Zo kan je zien hoe het eruitziet en krijg je nog meer vertrouwen. Laten we er samen iets fantastisch van maken!

Na onze shoot ontvang je binnen 3 dagen een preview van de foto’s. Je kunt dan, zoals afgesproken in het pakket, een aantal foto’s kiezen. Na jouw keuze zal ik de geselecteerde foto’s verder gaan bewerken. Binnen 3 weken kun je dan de foto’s verwachten, tenzij je een bruiloft hebt geboekt, dan duurt dit 6 weken.

Vervolgens ontvang je de foto’s via een beveiligde gallerij. Hier kun je de foto’s makkelijk bekijken en downloaden. Er is zelfs de keuze uit een hoge of lage resolutie voor op sociale media. Om mij en toekomstige klanten te kunnen helpen, kun je ook vanuit deze plek een review geven.