Portret

Wanneer?

Een portretshoot is een geweldig manier om jou als individu vast te leggen en je persoonlijkheid te laten stralen. Of je nu op zoek bent naar professionele foto’s of gewoon mooie beelden van jezelf wil hebben, een portretshoot biedt de mogelijkheid om jouw ware schoonheid en uitstraling vast te leggen.

Voor wie?

Een portretshoot is geschikt voor iedereen die graag mooie en persoonlijke foto’s van zichzelf wil hebben. Het maakt niet uit of je een professional bent die zakelijke portretten nodig heeft of gewoon iemand die mooie beelden van zichzelf wil hebben om te delen met anderen of om voor jezelf te koesteren.

Samen kunnen we een sessie creëren die voldoet aan jouw wensen en verwachtingen, waarbij we jouw persoonlijkheid en uitstraling op een authentieke vastleggen. 

Het maakt niet uit of je jong of oud bent, man of vrouw, iedereen verdient het om zichzelf te laten zien en mooie portretfoto’s te hebben.  

Werkwijze:

Voor een portretshoot neem ik de tijd om jou te leren kennen. Hiervoor zullen we vantevoren ook contact over hebben. Hier kunnen we kijken naar het doel van de fotoshoot, de kledingkeuze, locatie en wat jouw verwachtingen en wensen zijn. 

Tijdens de shoot moedig ik je aan om jezelf te zijn en je comfortabel te voelen voor de camera. Ik geef je aanwijzingen en opdrachten om zo natuurlijk mogelijke op de foto te staan waarin jouw persoonlijkheid naar voren komt. Je hoeft zeker niet altijd de lens in te kijken. 

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het selecteren en een grove bewerking van de foto’s. Hierna krijg je een galerij (met wachtwoord) waarin je een selectie kan maken. Nadat je een selectie hebt gemaakt, ga ik deze verder bewerken. Binnen 3 weken krijg je de officiële galerij waarbij je de foto’s kan downloaden en delen met anderen mensen. Onderaan kun je ook een review achter te laten, wat ik erg fijn zou vinden.

Wil je meer voorbeelden zien: Klik hier

Prijs

voor een portretshoot
95
  • 45 min. shooten
  • 15 foto's
  • Bij bestellen foto's €7,50