top of page
Foto van schrijverJudith Jutte

Een tintje blauw

De afgelopen tijd heb ik al meerdere bruiloften gedaan. Soms heb ik bruiloften die ik alleen doe, maar soms ga ik ook met een andere fotograaf mee. Op deze manier kunnen we samen ook alles goed vast leggen. De een begint bij de bruid en de ander dan bij de bruidegom. Daarnaast kun je een bruiloft van meerdere kanten goed vastleggen.


3 weken geleden mocht ik weer met een andere fotograaf mee. Dit was bij het mooie kasteel Wijenburg. Naar mijn mening echt een super mooie locatie voor een bruiloft. Rondom het kasteel heb je vele plekken, maar ook binnen heb je veel mooie zalen. Dichtbij het kasteel zit ook een hotel waar je kan overnachten.

Tijdens deze bruiloft kleedde de bruidegom zich om in het hotel met de kinderen en de bruid in het kasteel.

Nadat iedereen omgekleed was, gingen ze naar het first moment. De bruidegom stond met met zijn kinderen omgedraaid in een boomgaard. Hoe bijzonder om dit allemaal vast te mogen leggen en vooral hoe rustig en ontspannen dit allemaal ging. Ze hadden anderen die op de kinderen pastte en hadden de kinderen even rust nodig dan was dit oke.

Na het first moment zijn we meteen wat foto's gaan maken. Daarna was de ceremonie, receptie, eten en uiteindelijk het feest. Bij het feest werd de taart aangesneden en werd de openingsdans gedaan.


Het was een prachtige dag. Het thema van de bruiloft was touch of blue. En wat zag je dit mooi terug in alle details. Ook alle gasten hadden zich aan dit thema gehouden. Dit zag er echt mooi uit.


Helaas mag ik alleen wat details delen van deze bruiloft. Vooraf vraag ik altijd of ik iets mag delen van jullie dag en wat ik dan mag delen. Dit kan alles zijn, bepaalde momenten, alleen details of helaas helemaal niets.


Maar als ik alleen details mag delen, zoals deze bruiloft vind ik dat ook leuk. HIerdoor krijg je toch een klein inkijkje van hoe deze bruiloft er uit zag. En ook in de details is vaak veel energie in gestoken en is ook voor een bruidspaar heel waardevol om te hebben. Daarom neem ik altijd de tijd om deze details ook vast te leggen. Dit geeft een compleet beeld van jullie bruiloft.


Natuurlijk vind ik het altijd super leuk om iets van deze mooie dag te delen. Daarbij deel ik nooit iets voordat jullie de foto's hebben ontvangen, ookal vinden mijn volgers dit natuurlijk wel leuk om te zien. Ik vind het belangrijk dat jullie de foto's eerst zien.




15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page