Bruiloftsfotografie

Wat leuk dat jullie gaan trouwen en dat jullie mogelijk interesse hebben in mij als fotograaf. Wat ik het belangrijkste vind is dat jullie de dag van jullie leven hebben en dat jullie hier mooie herinneringen van krijgen. 

 

 

Wanneer?

Het handigste is om zo snel mogelijk de fotograaf vast te leggen voor de dag van jullie bruiloft. Daarbij zal ik echter altijd proberen mee te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Werkwijze

Nadat je interesse hebt aangegeven voor mij als fotograaf van jullie dag, zullen we een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. In dit kennismakingsgesprek kijken we of we een match zijn. Dit hoeven we niet meteen te beslissen. Maar zeker op zo’ n bijzondere dag moet je wel een fotograaf hebben die bij je past. 

Hierbij zullen we later nog een keer afspreken om de dag door te nemen hoe het er ongeveer eruit ziet, maar ook om te weten wat voor bijzondere momenten er zullen zijn die zeker op de foto moeten komen.

Op jullie trouwdag zal ik aanwezig zijn om alle belangrijke momenten vast t leggen. Afhankelijk van wat we hebben afgesproken hebben, kunnen dit moment zijn van de voorbereiding van de bruid en bruidegom tot de ceremonie, receptie en het feest. Ik zal discreet te werk gaan, zodat jullie je kunnen concentreren op het vieren van jullie liefde en het genieten van jullie dag. Daarbij zullen we ook een paar geposeerde foto’s maken. Hierbij probeer ik jullie wel ontspannen op de foto te zetten. Hiervoor zal ik jullie ook aanwijzingen geven en opdrachten. Dit om te zorgen dat we zo natuurlijke en spontane foto’s kunnen maken. 

Naast het fotograferen zal ik ook aandacht besteden aan de details van jullie bruiloft. Ik zal foto’s maken van jullie decoraties, bloemen, ringen en andere elementen die jullie speciale dag compleet maken. Dit om te zorgen dat jullie een mooie herinnering hebben aan hopelijk een super speciale en bijzondere dag. 

Binnen 3 dagen zal ik een preview sturen. Daarna zal ik de beste foto’s gaan bewerken. Deze foto’s zul je uiteindelijk op een usb krijgen en in een galerij. 

Eventueel kunnen we ook nog een album laten maken als jullie dit willen. Hierbij zal ik een voorbeeld maken waarbij jullie nog je feedback kunnen geven. Deze feedback pas ik dan nog aan en kan ik het album bestellen. 

Wil je meer beelden zien: Klik hier

Prijs

Voor een bruiloft
1000,00
  • 6 uur fotografie
  • Alle foto's die door de selectie komen in een galerij
  • Standaard album
  • incl. reiskosten en btw
  • Uitbreiding: €100,00 per uur