Newbornshoot

Wanneer?

Het boeken van een newbornshoot kun je al tijdens je zwangerschap doen. Hierdoor zorg ik voor dat ik een paar weken na de uitgerekende datum ruimte vrij hou. Dit geeft ons dan voldoende flexibiliteit om de shoot te plannen zodra de baby is geboren. 

Aangezien de geboorte van een baby onvoorspelbaar is, is het belangrijk om flexibel te zijn met de precieze datum van de shoot. Zodra de baby is geboren, nemen we contact met elkaar op om een definitieve datum af te spreken.

Voor wie?

Een newbornshoot is bedoeld voor ouders die hun pasgeboren baby willen vastleggen. Het is een prachtige manier om de liefde en vreugde van de komst van je baby te vieren en vast te leggen. 

De newbornfase is een unieke tijd die snel voorbij gaat. Door deze fase vast te leggen, creëer je blijven de herinneringen die je voor altijd kunt koesteren. Het beste is om de shoot tussen de 2-6 weken te houden. 

Het is mooi om de baby apart te fotograferen, maar zeker ook met de ouders en/of zusjes en broertjes. Op deze manier kunnen we ook mooi de interactie en de liefde tussen familieleden vast te leggen en een situatie te creëren voor het hele gezin. 

Mocht een baby al wat ouder zijn, kunnen we ook altijd nog een fotoshoot doen. Dit zal alleen net een iets andere soort foto’s geven. Zeker omdat de baby dan vaak al wat meer wakker tussendoor is.

Werkwijze:

We zullen zo snel mogelijk een datum plannen als de kleine is geboren. Daarbij kunnen we kijken naar jouw/ jullie wensen voor de shoot.

Ik kom op de afgesproken datum aan huis. Door bij jullie thuis af te spreken zorgen we ervoor dat de pasgeboren baby in een vertrouwde omgeving is.  Samen kijken we naar mooie plekken om te fotograferen. Hiervoor zal ik ook een rondje door het huis doen. Hiervoor is fijn als we voldoende natuurlijk licht hebben en dat er een aangename temperatuur is voor de baby. Ik plan expres lang de tijd in. Op deze manier kunnen we rekening houden met de behoeften en het tempo van de baby. Daarbij vind ik het vooral belangrijk dat de baby op zijn/haar gemak is en dat er een ontspannen sfeer hangt tijdes de shoot. 

Daarbij vind ik de veiligheid en comfort van de baby erg belangrijk. Hierdoor ga ik de baby geen gekke posities laten aannemen. Ik vind het erg belangrijk dat de baby zich fijn voelt.

We zullen foto’s maken in verschillende samenstellingen. Hierbij hoor ik graag ook jullie ideeën, wensen of verwachtingen. Op deze manier kunnen we samen zorgen voor de mooie herinnering van jullie pasgeborenen. 

Wil je meer beelden: Klik hier

Prijs

voor een newbornshoot
150
  • 2 uur
  • 15 foto's
  • Bij bestellen €7,50 per foto