Zwangerschap-
shoot

Wanneer?

Een zwangerschapsshoot kun je al op tijd boeken. Hoe bijzonder is het om dit mooie moment vast te leggen. Het mooiste is om rond de 30-35 weken van de zwangerschap. Echter vind ik het vooral belangrijk om een moment te kiezen waar je jezelf ook fijn bij voelt.

Voor wie?

Voor iedereen die een bijzondere periode van je zwangerschap wil laten vastleggen. Of je ervoor kiest om alleen op de foto te gaan, samen met je partner en/of met je kinderen, hangt af van je persoonlijke voorkeur. 

Als je ervoor kiest om alleen op de foto te gaan, kun je de focus leggen op de liefde die je voor je ongeboren baby hebt. 

Als je ervoor kiest om je partner en/of kinderen bij de foto’s te betrekken, creëer je een prachtige gelegenheid om de liefde van je gezin en je ongeboren baby vast te leggen. 

Ongeacht je keuze, het belangrijkste is dat de foto’s een blijvende herinnering worden aan deze bijzondere periode in je leven.

Werkwijze:

Bij de fotoshoot is het mijn doel om ervoor te zorgen dat je jezelf kunt zijn en dat je op je gemak voelt. Ik wil graag authentieke foto’s maken die jouw persoonlijkheid en de bijzondere periode van je zwangerschap weerspiegelen.

Als begin zal ik een vragenlijst sturen om jou/jullie beter te leren kennen. Hierdoor weet ik wat jouw verwachtingen, wensen en eventuele ideeën zijn voor een fotoshoot. Hierbij kunnen we ook bekijken welke stijl van fotografie je aanspreekt en eventuele locaties die voor jou betekenisvol zijn. 

Tijdens de shoot is mijn prioriteit om ervoor te zorgen dat je comfortabel en ontspannen voelt. Dit helpt namelijk om natuurlijke en spontane foto’s te maken. Ik ga je hier natuurlijk ook in begeleiden. Daarbij vind ik het vooral belangrijk dat je met je ongeboren baby, partner en/of kinderen bezig bent. Je hoeft zeker niet continue in de lens te kijken. Geef vooral aan waar jij je wel fijn bij voelt en waarbij niet. Daarbij kunnen we tussendoor ook altijd een korte pauze nemen.

Om wat spontanere foto’s te krijgen zal ik wat aanwijzingen en opdrachten geven, zodat je nog meer in het moment komt. Dit kunnen opdrachten zijn van een stukje wandelen, dansen, lachen of interactie met je partner en/of kinderen. 

Ik vind het belangrijk dat jij super blij bent met de foto’s. Geef dus vooral ook jouw ideeën en suggesties aan. Op deze manier kunnen we samen de beste resultaten bereiken. 

Door deze werkwijze streef ik ernaar om foto’s te maken die een waardevolle herinnering vormen aan jouw unieke zwangerschap. 

Wil je meer beelden zien: Klik hier

Prijs

Voor een zwangerschapshoot
125
  • 1,5 uur shotten
  • 15 foto's
  • Bij bestellen €7,50 per foto